Live cooking to wspaniała forma wspólnego spędzenia czasu z naszymi kuchmistrzami. Formuła przygotowywania dań „na oczach gości” może być zarówno uzupełnieniem całego poczęstunku jak i stanowić jego trzon.
Dania serwowane w stacji live cooking wymagają m.in. precyzji, kompozycji smaku oraz dostosowania walorów wizualnych.
Projektowaniem wydarzeń kulinarnych zajmuje się specjalny zespół kreatywny pod czujnym okiem i smakiem naszego Executive Chef’a.
Ofertę dostosujemy do Państwa potrzeb.
Kilka propozycji stacji live cooking :
- wieprzowina po chińsku z warzywami, makaronem i sezamem
- tajskie red curry z kurczakiem i ryżem
- ragout z indyka z grzybami i papryką
- tagliatelle z kurczakiem sosem pomidorowo-koperkowym i parmezanem
- paella z kurczakiem i warzywami
- chilli con carne z pieczywem czosnkowym
- quesadilas z kurczakiem, warzywami i salsą meksykańską
- crepes suzette z sosem owocowym i bitą śmietaną