Live cooking to wspaniała forma wspólnego spędzenia czasu z naszymi  kuchmistrzami.  Formuła przygotowywania dań „na oczach gości” może być zarówno uzupełnieniem całego poczęstunku jak i stanowić jego trzon.

Dania serwowane w stacji live cooking wymagają m.in. precyzji, kompozycji smaku oraz dostosowania walorów wizualnych.

Projektowaniem wydarzeń kulinarnych zajmuje się specjalny zespół kreatywny pod czujnym okiem i smakiem naszego Executive Chef’a.

Ofertę dostosujemy do Państwa potrzeb.

 

Kilka propozycji stacji live cooking :

  • wieprzowina po chińsku z warzywami, makaronem i sezamem
  • tajskie red curry z kurczakiem i ryżem
  • ragout z indyka z grzybami i papryką
  • tagliatelle z kurczakiem sosem pomidorowo-koperkowym i parmezanem
  • paella z kurczakiem i warzywami
  • chilli con carne z pieczywem czosnkowym
  • quesadilas z kurczakiem, warzywami i salsą meksykańską
  • crepes suzette z sosem owocowym i bitą śmietaną