Powitanie:
- Wino musujące
- Ozdobny chleb weselny
Zupa (do wyboru jedna pozycja):
- Rosół z makaronem
- Krem z borowików
- Zupa krem z pomidorów z grzankami ziołowymi
- Krem z groszku zielonego z profitolkami
Danie główne – danie serwowane na platerach (dwie porcje mięsa/ osoba) (do wyboru 4 pozycje):
- Filet po góralsku
- Kotlet Tamarillo
- Kotlet de Volaille
- Pieczeń w sosie śliwkowo – jabłkowym
- Pieczeń z karkówki
- Schab bosmański
- Schab komandorski
- Szynka pieczona w sosie myśliwskim
- Grillowana polędwiczka faszerowana śliwkami
Dodatki do dania serwowanego (do wyboru po dwie pozycje):
- Ziemniaki
- Ziemniaki opiekane
- Frytki
- Ryż
- Kapusta czerwona
- Buraczki
- Bukiet jarzyn
- Bukiet surówek
Zimne zakąski (5 porcji/osoba) (do wyboru 10 pozycji):
Mięsne
- Kaczka faszerowana
- Delicja drobiowa
- Galantyna z kurczaka
- Rolada wieprzowa
- Schab warszawski
- Schab z morelami
- Schab ze śliwką
- Tymbaliki drobiowe
Ryby
- Łosoś marynowany na pierzynce chrzanowej
- Pstrąg w galarecie
- Łosoś pod galaretką
- Naleśniki z łososiem, mascarpone i salsą
- Śledź ( po kartusku, w śmietanie, w sosie tatarskim, w oleju)
Sałatki
- Sałatka grecka
- Sałatka tortellini
- Sałatka z kurczaka zawijana w szynkę
- Jajko w szynce z sałatką jarzynową
- Sałatka z tuńczykiem
Pieczywo ( cztery rodzaje ), masło.
Dwa gorące dania w nocy – pierwsze ok 23.00 kolejne ok 1.00 (do wyboru dwie propozycje):
- Szaszłyki drobiowe
- Forszmak
- Żurek staropolski
- Boeuf Strogonow
- Barszcz z pasztecikiem
- Zupa węgierska z kluskami
- Szynka pieczona podawana z kaszą i surówkami – serwowana w oryginalny i wyjątkowy sposób przez kucharza i kelnerów.
Kawa i herbata serwowana bez ograniczeń
Poprawiny:
- Danie gorące obiadowe
- Kawa/ herbata bez ograniczeń
- Pieczywo, masło
Przedstawione menu jest wstępną propozycją. Z każdym z Gości menu jest przygotowywane indywidualnie z uwzględnieniem jego preferencji i życzeń. Do dyspozycji Gości jest bogaty wybór dań kuchni polskiej oraz szeroka gama przystawek, zakąsek i dań towarzyszących.
Informacje dodatkowe i warunki realizacji:
- Rezerwacja terminu na podstawie zadatku w wysokości 2000 zł
- Na tydzień przed weselem należy potwierdzić ostateczna ilość gości oraz uregulować 100 % kosztów
- Brak możliwości zwrotu zamówionego towaru na mniej niż 7 dni przed weselem
- Ceny obowiązują z dnia całkowitej zapłaty
- Obsługa kelnerska