Powitanie:

  • Wino musujące
  • Ozdobny chleb weselny

Zupa (do wyboru jedna pozycja):

  • Rosół z makaronem
  • Krem z borowików
  • Zupa krem z pomidorów z grzankami ziołowymi
  • Krem ze szparagów

Danie główne – danie serwowane na platerach (dwie porcje mięsa/ osoba) (do wyboru 4 pozycje):

  • Filet po góralsku
  • Kotlet Tamarillo
  • Kotlet de Volaille
  • Pieczeń w sosie śliwkowo – jabłkowym
  • Pieczeń z karkówki
  • Schab bosmański
  • Schab komandorski
  • Schab Royal
  • Szynka pieczona w sosie myśliwskim
  • Grillowana polędwiczka faszerowana śliwkami
  • Cordon Bleu w sosie migdałowym
  • Zraz tradycyjny
  • Roladki z indyka z kurkami

Dodatki do dania serwowanego (do wyboru po dwie pozycje):

  • Ziemniaki
  • Ziemniaki opiekane
  • Frytki
  • Ryż

 

  • Kapusta czerwona
  • Buraczki
  • Bukiet jarzyn
  • Bukiet surówek

Zimne zakąski (5 porcji/osoba) (do wyboru 10 pozycji):

Mięsne

  • Kaczka faszerowana
  • Delicja drobiowa
  • Galantyna z kurczaka
  • Rolada wieprzowa
  • Schab warszawski
  • Schab z morelami
  • Schab ze śliwką
  • Tymbaliki drobiowe

Ryby

  • Łosoś marynowany na pierzynce chrzanowej
  • Pstrąg w galarecie
  • Łosoś pod galaretką
  • Naleśniki z łososiem, mascarpone i salsą
  • Śledź (po kartusku, w śmietanie, w sosie tatarskim, w oleju)

Sałatki

  • Sałatka grecka
  • Sałatka tortellini
  • Sałatka z kurczaka zawijana w szynkę
  • Jajko w szynce z sałatką jarzynową
  • Sałatka z tuńczykiem

Pieczywo (cztery rodzaje), masło.

Dwa gorące dania w nocy – pierwsze ok 23.00 kolejne ok 1.00 (do wyboru dwie propozycje):

  • Szaszłyki drobiowe
  • Forszmak
  • Żurek staropolski
  • Boeuf Strogonow
  • Barszcz z pasztecikiem
  • Zupa węgierska z kluskami
  • Szynka pieczona podawana z kaszą i surówkami – serwowana w oryginalny i wyjątkowy sposób przez kucharza i kelnerów.

Kawa i herbata serwowana bez ograniczeń

Poprawiny koszt ok 60 zł/ os w cenie:

  • Danie gorące obiadowe
  • Kawa/ herbata bez ograniczeń
  • Pieczywo, masło

 

Przedstawione menu jest wstępną propozycją. Z każdym z Gości menu jest przygotowywane indywidualnie z uwzględnieniem jego preferencji i życzeń. Do dyspozycji Gości jest bogaty wybór dań kuchni polskiej oraz szeroka gama przystawek, zakąsek i dań towarzyszących.

 

Informacje dodatkowe i warunki realizacji:

  • Rezerwacja terminu na podstawie zadatku w wysokości 2000 zł
  • Na tydzień przed weselem należy potwierdzić ostateczna ilość gości oraz uregulować 100 % kosztów
  • Brak możliwości zwrotu zamówionego towaru na mniej niż 7 dni przed weselem.
  • Ceny obowiązują z dnia całkowitej zapłaty
  • Obsługa kelnerska – 200 zł