PRZYJĘCIE KOMUNIJNE 2024
Menu I
od 110,00 zł/osoba/serwis dań na półmiskach
ZUPA (JEDNA DO WYBORU)
Domowy rosół z kury z makaronem, marchewką i natką pietruszki
Krem z pomidorów pelati z bazyliowym pesto i kluseczkami
DANIE GŁÓWNE (2 PORCJE NA OSOBĘ)
Klasyczny kotlet de volaille z masłem
Zraziki wieprzowe w aromatycznym sosie
Pierś drobiowa przekładana pomidorami, zapiekana z mozzarellą i pesto
DODATKI (2 POZYCJE DO WYBORU; 200g OSOBA)
Ziemniaki gotowane ze świeżym koperkiem
Ziemniaki opiekane w kruszonce ziołowej
Ryż z zielonym groszkiem
Domowe kopytka z masłem ziołowym
SURÓWKI I WARZYWA NA CIEPŁO(2 POZYCJE DO WYBORU; 200g OSOBA)
Sezonowe warzywa gotowane na parze z płatkami migdałów
Buraczki na ciepło
Bukiet sałat z kukurydzą, świeżymi warzywami i dressingiem vinegret
Domowa mizeria z ogórków ze świeżym koperkiem
Bukiet trzech domowych surówek
KOSZT PRZYGOTOWANIA MENU I DLA 20 OSÓB – 2200,00 ZŁ (110,00 ZŁ/OSOBA)
Menu II
od 135,00 zł/osoba/serwis dań na półmiskach
ZUPA (JEDNA DO WYBORU)
Domowy rosół z kury z makaronem,marchewką i natką pietruszki
Krem z pomidorów pelati z bazyliowym pesto i kluseczkami
Krem z pieczonych białych warzyw z oliwą ziołową i płatkami migdałów
DANIE GŁÓWNE (2,5 PORCJI NA OSOBĘ )
Klasyczny kotlet de volaille z masłem
Zraziki wieprzowe w aromatycznym sosie
Pierś drobiowa przekładana pomidorami ,zapiekana z mozzarellą i pesto
Polędwiczki wieprzowe w klasycznym sosie grzybowym
DODATKI (3 POZYCJE DO WYBORU; 200g OSOBA )
Ziemniaki gotowane ze świeżym koperkiem
Ziemniaki opiekane w kruszonce ziołowej
Ryż z zielonym groszkiem
Domowe kopytka z masłem ziołowym
SURÓWKI I WARZYWA NA CIEPŁO (3 POZYCJE DO WYBORU; 200g OSOBA )
Sezonowe warzywa gotowane na parze z płatkami migdałów
Buraczki na ciepło
Bukiet sałat z kukurydzą, świeżymi warzywami i dressingiem vinegret
Domowa mizeria z ogórków ze świeżym koperkiem
Bukiet trzech domowych surówek
KOSZT PRZYGOTOWANIA MENU II DLA 20 OSÓB – 2700,00 ZŁ (135,00 ZŁ/OSOBA)
Menu III
od 150,00 zł/osoba/serwis dań na półmiskach
ZUPA (2 POZYCJE DO WYBORU)
Domowy rosół z kury z makaronem,marchewką i natką pietruszki
Krem z pomidorów pelati z bazyliowym pesto i kluseczkami
Krem z pieczonych białych warzyw z oliwą ziołową i płatkami migdałów
Krem z marchewki, pomarańczy i imbiru z grzankami
DANIE GŁÓWNE (2,5 PORCJI NA OSOBĘ )
Klasyczny kotlet de volaille z masłem
Zraziki wieprzowe w aromatycznym sosie
Pierś drobiowa przekładana pomidorami, zapiekana z mozzarellą i pesto
Łosoś pieczony z prażonymi migdałami lub konfitowane udko z kaczki
DODATKI (3 POZYCJE DO WYBORU; 200g OSOBA )
Ziemniaki gotowane ze świeżym koperkiem
Ziemniaki opiekane w kruszonce ziołowej
Ryż z zielonym groszkiem
Domowe kopytka z masłem ziołowym
SURÓWKI I WARZYWA NA CIEPŁO (3 POZYCJE DO WYBORU; 200g OSOBA)
Sezonowe warzywa gotowane na parze z płatkami migdałów
Buraczki na ciepło
Bukiet sałat z kukurydzą ,świeżymi warzywami i dressingiem vinegret
Domowa mizeria z ogórków ze świeżym koperkiem
Bukiet trzech domowych surówek
KOSZT PRZYGOTOWANIA MENU III DLA 20 OSÓB – 3000,00 ZŁ (150,00 ZŁ/OSOBA)
PRZEKĄSKI WYTRAWNE I SAŁATKI
Filecik z pstrąga muśnięty delikatną galaretką
Roladka drobiowa z suszonymi pomidorami i mozzarellą
Polędwiczka wieprzowa z bekonem na chutney z czerwonej cebulki
Mini tortilla z grillowanym kurczakiem ,warzywami i serem cheddar
Sałatka z szynką ,świeżym ogórkiem i serowymi pierożkami tortellini
Sałatka krabowa ze świeżym koperkiem, makaronem ryżowym oraz ogórkiem i dipem jogurtowym
KOSZT PRZYGOTOWANIA PRZEKĄSEK DLA 20 OSÓB – 1500,00 ZŁ (75,00 ZŁ/OSOBA)
KOLACJA
Barszcz czerwony z pasztecikiem
Bogracz drobiowy z kolorową papryką
Cannelloni ze szpinakiem i sosem tomato
KOSZT PRZYGOTOWANIA KOLACJI DLA 20 OSÓB – 400,00 zł
Catering dowozimy pod wskazany adres. Każde menu można dowolnie zmieniać według Państwa uznania. Istnieje również możliwość rozszerzenia oferty o obsługę, bufet kawowy, wypożyczenie zastawy.
W celu uzyskania więcej informacji zapraszamy serdecznie do kontaktu.
CENY OBOWIĄZUJĄ DO 31.03.2024