PRZYJĘCIE KOMUNIJNE 2024

Menu I

od 110,00 zł/osoba/serwis dań na półmiskach

ZUPA (JEDNA DO WYBORU)

Domowy rosół z kury z makaronem, marchewką i natką pietruszki

Krem z pomidorów pelati z bazyliowym pesto i kluseczkami

DANIE GŁÓWNE (2 PORCJE NA OSOBĘ)

Klasyczny kotlet de volaille z masłem

Zraziki wieprzowe w aromatycznym sosie

Pierś drobiowa przekładana pomidorami, zapiekana z mozzarellą i pesto

DODATKI (2 POZYCJE DO WYBORU; 200g OSOBA)

 Ziemniaki gotowane ze świeżym koperkiem

Ziemniaki opiekane w kruszonce ziołowej

Ryż z zielonym groszkiem

Domowe kopytka z masłem ziołowym

SURÓWKI I WARZYWA NA CIEPŁO(2 POZYCJE DO WYBORU; 200g OSOBA)

Sezonowe warzywa gotowane na parze z płatkami migdałów

Buraczki na ciepło

Bukiet sałat z kukurydzą, świeżymi warzywami i dressingiem vinegret

Domowa mizeria z ogórków ze świeżym koperkiem

Bukiet trzech domowych surówek

 

KOSZT PRZYGOTOWANIA MENU I DLA 20 OSÓB – 2200,00 ZŁ (110,00 ZŁ/OSOBA)

 

Menu II

od 135,00 zł/osoba/serwis dań na półmiskach

ZUPA (JEDNA DO WYBORU) 

Domowy rosół z kury z makaronem,marchewką i natką pietruszki

Krem z pomidorów pelati z bazyliowym pesto i kluseczkami

Krem z pieczonych białych warzyw z oliwą ziołową i płatkami migdałów

DANIE GŁÓWNE (2,5 PORCJI NA OSOBĘ )

Klasyczny kotlet de volaille z masłem

Zraziki wieprzowe w aromatycznym sosie

Pierś drobiowa przekładana pomidorami ,zapiekana z mozzarellą i pesto

Polędwiczki wieprzowe w klasycznym sosie grzybowym

DODATKI (3 POZYCJE DO WYBORU; 200g OSOBA )

Ziemniaki gotowane ze świeżym koperkiem

Ziemniaki opiekane w kruszonce ziołowej

Ryż z zielonym groszkiem

Domowe kopytka z masłem ziołowym

SURÓWKI I WARZYWA NA CIEPŁO (3 POZYCJE DO WYBORU; 200g OSOBA )

Sezonowe warzywa gotowane na parze z płatkami migdałów

Buraczki na ciepło

Bukiet sałat z kukurydzą, świeżymi warzywami i dressingiem vinegret

Domowa mizeria z ogórków ze świeżym koperkiem

Bukiet trzech domowych surówek

 

KOSZT PRZYGOTOWANIA MENU II DLA 20 OSÓB – 2700,00 ZŁ (135,00 ZŁ/OSOBA)

 

Menu III

od 150,00 zł/osoba/serwis dań na półmiskach

ZUPA (2 POZYCJE DO WYBORU)

Domowy rosół z kury z makaronem,marchewką i natką pietruszki

Krem z pomidorów pelati z bazyliowym pesto i kluseczkami

Krem z pieczonych białych warzyw z oliwą ziołową i płatkami migdałów

Krem z marchewki, pomarańczy i imbiru z grzankami

DANIE GŁÓWNE  (2,5 PORCJI NA OSOBĘ )

Klasyczny kotlet de volaille z masłem

Zraziki wieprzowe w aromatycznym sosie

Pierś drobiowa przekładana pomidorami, zapiekana z mozzarellą i pesto

Łosoś pieczony z prażonymi migdałami lub konfitowane udko z kaczki

DODATKI (3 POZYCJE DO WYBORU; 200g OSOBA )

Ziemniaki gotowane ze świeżym koperkiem

Ziemniaki opiekane w kruszonce ziołowej

Ryż z zielonym groszkiem

Domowe kopytka z masłem ziołowym

SURÓWKI I WARZYWA NA CIEPŁO (3 POZYCJE DO WYBORU; 200g OSOBA)

 Sezonowe warzywa gotowane na parze z płatkami migdałów

Buraczki na ciepło

Bukiet sałat z kukurydzą ,świeżymi warzywami i dressingiem vinegret

Domowa mizeria z ogórków ze świeżym koperkiem

Bukiet trzech domowych surówek

 

KOSZT PRZYGOTOWANIA MENU III DLA 20 OSÓB – 3000,00 ZŁ (150,00 ZŁ/OSOBA)

 

PRZEKĄSKI WYTRAWNE I SAŁATKI

Filecik z pstrąga muśnięty delikatną galaretką

Roladka drobiowa z suszonymi pomidorami i mozzarellą

Polędwiczka wieprzowa z bekonem na chutney z czerwonej cebulki

Mini tortilla z grillowanym kurczakiem ,warzywami i serem cheddar

Sałatka z szynką ,świeżym ogórkiem i serowymi pierożkami tortellini

Sałatka krabowa ze świeżym koperkiem, makaronem ryżowym oraz ogórkiem i dipem jogurtowym

KOSZT PRZYGOTOWANIA PRZEKĄSEK DLA 20 OSÓB – 1500,00 ZŁ (75,00 ZŁ/OSOBA)

 

KOLACJA

Barszcz czerwony z pasztecikiem

Bogracz drobiowy z kolorową papryką

Cannelloni ze szpinakiem i sosem tomato

KOSZT PRZYGOTOWANIA KOLACJI DLA 20 OSÓB – 400,00 zł

 

Catering dowozimy pod wskazany adres. Każde menu można dowolnie zmieniać według Państwa uznania. Istnieje również możliwość rozszerzenia oferty o obsługę, bufet kawowy, wypożyczenie zastawy.

W celu uzyskania więcej informacji zapraszamy serdecznie do kontaktu.

CENY OBOWIĄZUJĄ DO 31.03.2024