Przykładowe propozycje posiłków profilaktycznych dla pracowników:

 

  1. Fasolka w sosie pomidorowym 450 g / bułka
  2. Fasolka po bretońsku 450 g / bułka
  3. Gulasz 450 g /surówka/ bułka
  4. Kluski śląskie z sosem mięsno pomidorowym 400 g / bułka
  5. Pulpety starogdyńskie 450 g / surówka/ bułka
  6. Bigos wiejski 450 g / bułka
  7. Żurek z kiełbasą i jajkiem 450 ml / bułka
  8. Zupa grochowa z wkładką mięsną 450 ml / bułka
  9. Kapuśniak z wkładką mięsną 450 ml / bułka
  10. Zupa szczawiowa z klopsikami 450 ml / bułka
  11. Zupa jarzynowa z mięsem 450 ml / bułka
  12. Zupa pieczarkowa z pulpetem 450 ml / bułka
  13. Krupnik z podrobami 450 ml / bułka
  14. Krokiety z mięsem 2 szt. /surówka / bułka
  15. Pierogi z mięsem 5 szt. / surówka
  16. Pyzy mięsne 4 szt. / surówka
  17. Kiełbasa pieczona z cebulą /surówka /bułka

 

Zasady współpracy:

  • Minimalna wartość zamówienia 20 porcji z jednego rodzaju
  • Zamówienie należy złożyć najpóźniej dzień przed jego realizacją do godziny 14:00
  • Realizacja zamówień odbywa się w godzinach zgodnych z Państwa oczekiwaniami.
  • Dowóz na terenie Wejherowa – gratis.
  • W każdy piątek ustalane jest menu na następny tydzień