Przykładowe propozycje posiłków profilaktycznych dla pracowników:
- Fasolka w sosie pomidorowym 450 g / bułka
- Fasolka po bretońsku 450 g / bułka
- Gulasz 450 g /surówka/ bułka
- Kluski śląskie z sosem mięsno pomidorowym 400 g / bułka
- Pulpety starogdyńskie 450 g / surówka/ bułka
- Bigos wiejski 450 g / bułka
- Żurek z kiełbasą i jajkiem 450 ml / bułka
- Zupa grochowa z wkładką mięsną 450 ml / bułka
- Kapuśniak z wkładką mięsną 450 ml / bułka
- Zupa szczawiowa z klopsikami 450 ml / bułka
- Zupa jarzynowa z mięsem 450 ml / bułka
- Zupa pieczarkowa z pulpetem 450 ml / bułka
- Krupnik z podrobami 450 ml / bułka
- Krokiety z mięsem 2 szt. /surówka / bułka
- Pierogi z mięsem 5 szt. / surówka
- Pyzy mięsne 4 szt. / surówka
- Kiełbasa pieczona z cebulą /surówka /bułka
Zasady współpracy:
- Minimalna wartość zamówienia 20 porcji z jednego rodzaju
- Zamówienie należy złożyć najpóźniej dzień przed jego realizacją do godziny 14:00
- Realizacja zamówień odbywa się w godzinach zgodnych z Państwa oczekiwaniami.
- Dowóz na terenie Wejherowa – gratis.
- W każdy piątek ustalane jest menu na następny tydzień