Przykładowe propozycje posiłków profilaktycznych dla pracowników w cenie 7, 50 zł:

  1. Fasolka w sosie pomidorowym 450 g / dwie bułki
  2. Fasolka po bretońsku 450 g / dwie bułki
  3. Gulasz 450 g / dwie bułki, surówka
  4. Gołąbki w lekkim sosie pomidorowym 400 g / dwie bułki
  5. Pulpety starogdyńskie 450 g / dwie bułki, surówka
  6. Bigos wiejski 450 g / dwie bułki
  7. Żurek z kiełbasą i jajkiem 450 ml / dwie bułki
  8. Zupa grochowa z wkładką mięsną 450 ml / dwie bułki
  9. Kapuśniak z wkładką mięsną 450 ml / dwie bułki
  10. Zupa szczawiowa z klopsikami 450 ml / dwie bułki
  11. Zupa jarzynowa z mięsem 450 ml / dwie bułki
  12. Zupa pieczarkowa z pulpetem 450 ml / dwie bułki
  13. Krupnik z podrobami 450 ml / dwie bułki
  14. Krokiety z mięsem 2 szt. surówka / bułka
  15. Pierogi z mięsem 4 szt. / surówka
  16. Pyzy mięsne 4 szt. / surówka

Zasady współpracy:

  • Minimalna wartość zamówienia wynosi 140 zł
  • Zamówienie należy złożyć najpóźniej dzień przed jego realizacją do godziny 14:00
  • Realizacja zamówień odbywa się w godzinach zgodnych z Państwa oczekiwaniami.
  • Dowóz na terenie Wejherowa – gratis.
  • W każdy piątek ustalane jest menu na następny tydzień.