Nasza specjalność przygotowywana jest przez naszego szefa kuchni z wybornego mięsa pierwszego gatunku.
Mięsne przysmaki podawane są w podgrzewaczach zapewniających jeszcze większy komfort podczas Państwa uroczystości. Zapraszamy do zapoznania się z menu!
BIESIADA SMAKOSZA
duża 18 osób, ok.12 kg/ mała 10 osób, ok. 8,5 kg
- Karczek pieczony
- Golonka
- Udka z kurczaka
- Grylowana biała kiełbasa
- Krupniok
- Ziemniaki pieczone
- Smalec wiejski
BIESIADA SZEFA KUCHNI
duża 18 osób, ok.14 kg/ mała 10 osób, ok. 9 kg
- Łopatka pieczona
- Golonka
- Udka z kurczaka
- Żeberka pieczone w miodzie
- Schabik z śliwką
- Krupniok
- Kapusta zasmażana
- Smalec wiejski
- Ogórki kiszone
BIESIADA WIEJSKA
duża 18 osób, ok.19 kg/ mała 10 osób, ok. 10 kg
- Szynka szpikowana
- Golonka
- Karczek pieczony
- Szaszłyk wieprzowy
- Krupniok
- Ziemniaki pieczone
- Smalec
- Ogórki kiszone
BIESIADA PIWNA
duża 18 osób, ok.19 kg/ mała 10 osób, ok. 12 kg
- Golonka
- Żeberka pieczone w miodzie
- Kapusta zasmażana
- Smalec wiejski
- Ogórki kiszone
- Chrzan
- Musztarda